Percaya

Over Percaya massage

Percaya betekent in het indonesisch vertrouwen of geloven. Voor mij een belangrijke basis voor een goede massage.

Ik ben Hedie von Bannisseht, en heb een indonesische achtergrond. Het masseren is in Indonesische families heel gewoon. Heb je last van een pijnlijke schouder of hoofdpijn: er is altijd wel iemand in de buurt die de pijn verlicht door een massage. 
In de hectiek van mijn loopbaan als grafisch vormgever/webdesigner is massage altijd op de achtergrond aanwezig geweest. Thuis, op het werk bij collega's, op vakanties met vrienden. Altijd masseerde ik wel iemand voor ontspanning of een pijnlijke nek of hoofdpijn.
Nu ben ik zover om mijn passie voor massage vorm te geven in Percaya, een massagepraktijk in Nieuwegein. 

Bali

In oktober 2016  ben ik naar Bali geweest, een reis speciaal gericht op massages. Ik heb daar verschillende cursussen in massage- en welnessbehandelingen gevolgd bij docenten van Imastrainingen.  Hoe mooi is het om Indonesische massagetechnieken te leren in het land van herkomst. Inspirerend en leerzaam ook om daar de massages te ondergaan. Deze reis maakte mij alleen maar nog enthousiaster om mijn praktijk op te starten en mijn ervaringen te delen.

Indonesische massage

De afgelopen twee jaar heb ik bij Imas trainingen een aantal cursussen en een opleiding gevolgd voor specialist Indonesische massage.

Zuivere massage-olie

Natuurlijke produkten hebben mijn voorkeur. In mijn praktijk werk ik daarom uitsluitend met zuivere plantaardige massage olie.